Opinia Timisoarei

Noul ministru al Educatiei Ioan Mang, acuzat de plagiat, a facut o gafa cu care n-ar trece BAC-ul. Vezi despre ce este vorba!

Pe langa cele 7 acuzatii de plagiat pe care a reusit sa le „adune” in doar 3 zile de la instalarea in fruntea ministerului Educatiei, Ioan Mang „loveste” din nou. De asta data face praf gramatica in exprimarea libera.

Am constatat cu placere as spune eu, ca atat partea … cei care isi doreste linia de predare in limba maghiara, cat si conducerea universitatii, n-au agreat niciodata ideea de facultate cu predare in limba maghiara separat. Aceasta a fost o fortare, oarecum, a fostului Guvern.” a declarat, joi, ministrul Educatiei, Ioan Mang, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu-Mures. Vezi video!

Mang a explicat ca, din moment ce nimeni nu isi doreste facultatea infiintata prin HG, va propune Executivului adoptarea unei alte decizii de Guvern prin care sa se anuleze cea privind infiintarea Facultatii de Medicina si Farmacie la UMF Targu Mures.

In prezent, ministrul Educatiei, Ioan Mang, a adunat nu mai putin de 7 acuzatii cum ca ar fi plagiat lucrari ale  unor cercetatori din mai multe tari pe care mai apoi le-a publicat si le-a semnat cu numele sau. El este cercetat de Consiliul National de Etica si Academia Romana. Premierul Victor Ponta a declarat ca daca acuzatiile vor fi dovedite, ministrul Educatiei va parasi postul din fruntea Invatamantului romanesc.

CITESTE SI: De rasul curcilor! Ministrul Educatiei a plagiat un manuscris cu greseli! Ioan Mang a “furat” articole din Japonia, Taiwan si Israel. Cercetatorii confirma plagiatul ministrului Educatiei

Exit mobile version