Opinia Timisoarei

Noul mall de la Timisoara, din Calea Sagului, se va ridica in timp record! Cand va fi gata si cum va arata? FOTO!

TIMISOARA. Agitatie pe terenul de langa Podul din Calea Sagului, unde pe 22 de hectare se vor ridica cel de-al doilea mall al Timisoarei si un magazin de bricolaj din lantul Dedeman. Se lucreaza de zor la curatarea si pregatirea locului unde, chiar in septembrie, se va deschide santierul.

Mai multe utilaje demoleaza ultimele constructii ramase in picioare in zona si indeparteaza gramezile cu moloz pentru a netezi terenul.

Surse din randul investitorilor spun ca se va lucra intr-un ritm alert, astfel ca, daca vremea va tine cu constructorii, la 1 mai anul viitor ne vom putea face cumparaturile in noul mall al Timisoarei care va acoperi nevoile locuitorilor din partea de sud a orasului.

In cadrul complexului comercial ce se va inalta pe locul fostei fabrici Dermatina va functiona si unul dintre cele mai asteptate hipermarketuri de catre timisoreni: Carrefour.

Al doilea mall al orasului se va intinde pe 18 hectare, iar Dedeman pe 4.  Terenul a fost cumparat in aceasta primavara de fondul sud-african de investitii NEPI si fratii Paval din Bacau, proprietarii retelei Dedeman, de la oamenii de afaceri timisoreni Marius si Emil Cristescu, precum si de la un investitor italian care avea acolo o fabrica de incaltaminte.

Investitia care se va face langa podul din Calea Sagului se va ridica la peste 100 de milioane de euro.

Noul mall al Timisoarei va fi diferit de cel actual, atat ca aspect, cat si ca organizare a zonelor de magazine, mergand pe conceptul celor din marile orase din vestul Europei, adica in varianta modulara.
Iata, mai jos cateva imagini cu proiectul initial!

Fondul sud-african de investitii NEPI, care ridica centrul comercial din Sagului, a mai achizitionat in Timisoara, acum 2 ani, complexul de birouri City Business Centre, din Piata 700, de la omul de afaceri Ovidiu Sandor.

Exit mobile version