Opinia Timisoarei

Noul director al Muzeului Banatului e Dan Radosav, consilierul presedintelui CJ Timis! Habar nu are ce castel adaposteste muzeul

TIMISOARA. Consilierul personal al presedintelui Consiliului Judetean Timis, Dan Radosav, este noul director al Muzeului Banatului din Timisoara. E vorba, insa, de  o functie interimara, pana la organizarea unui concurs. Fostul director Dan Leopold Ciobotaru demisionase.

Inca de la numire, noul sef de la Muzeul Banatului dovedeste ca nici macar nu s-a obosit sa afle cum se numeste cea mai veche cladire din Timisoara care ii adaposteste noul loc de munca.

Plenul Consiliului Judetean Timis a votat in unanimitate numirea interimara la conducerea Muzeului Banatului din Timisoara a consilierului liderului CJ Timis, Dan Radosav, un apropiat al lui Titu Bojin si fost jurnalist.

Presedintele CJT, Titu Bojin a spus ca s-a luat decizia de numire a cuiva care nu este angajat la muzeu, deoarece salariul este foarte mic.

Managerul are un salariu mai mic decat al unui angajat al muzeului. Speram sa ne revina nominalizarea de muzeu national„, a spus Bojin.

Fostul director, Dan Leopold Ciobotaru, prezent si el la sedinta CJT, si-a luat ramas-bun spunand ca a luat decizia de a se retrage din cauza unor probleme de sanatate.

De opt ani conduc muzeul care e un fel de amanta, pe care trebuie sa o intretii tot timpul. Sa continuati sa sprijiniti muzeele, care sunt o perla a Timisoarei„, a indemnat Ciobotaru.

Abia numit in functie, Dar Radosav arata ca habar nu are  ce castel adaposteste Muzeul Banatului

Noul director interimar al muzeului, Dan Radosav a spus ca isi propune continuarea proiectelor incepute de Ciobotariu si transformarea Muzeului Banatului intr-un adevarat castel.  Inca de la prima declaratie in noua pozitie, directorul da cu batul in balta. Nu stie in ce castel se afla muzeul pe care il va conduce.

Sper ca alaturi de specialistii de la Muzeul Banatului sa pot continua ceea ce domnul director Ciobotariu a inceput si, de ce nu, sa ajunga Muzeul Banatului, Castelul Huniazilor (Castelul Huniazilor  se afla in Hunedoara, Castelul Huniade este cel din Timisoara – n.r.), adica sa mergi la muzeu ca la un castel„, a spus Radosav.

Dan Leopold Ciobotariu a solicitat retragerea din functia de manager al Muzeului Banatului din Timisoara, din cauza unor probleme de sanatate.

CITESTE SI: Dan Leopold Ciobotaru a demisionat din functia de director al Muzeului Banatului din Timisoara

Exit mobile version