Opinia Timisoarei

Noua strada pietonala Marasesti din Timisoara se inaugureaza duminica, cu fanfara, targ de antichitati si demonstratii pe picioroange

TIMISOARA. Saptamana Mobilitatii Europene incepe duminica la Timisoara. Prima actiune: inaugurarea noii strazi pietonale Marasesti, din zona Cetate. Va canta fanfara si va fi o demonstratie pe picioroange!

Ziua incepe dis-de-dimineata, de la 9:00, cu startul pentru probele de alergare – 10 km, semi-maraton si stafeta firmelor la semi-maraton – in fata Liceului Miu din Piata Huniade, eveniment organizat de Atletic Club Maraton, si continua cu un concert de muzica de promenada cu Fanfara Big Band, chiar pe strada Marasesti, langa Sinagoga, la ora 9:45.

De la 10.30, tot pe aceeasi strada, are loc un concert All Friends Band. Pe tot parcursul zilei, timisorenii vor putea vizita o expozitie de fotografii organizata de Fundatia Rubin, dar si un targ de antichitati intins pe pietonala. Cei care vor trece prin zona vor avea ocazia sa urmareasca si o demonstratie pe picioroange cu Sala de Sport No Limits.

Deschiderea oficiala a strazii Marasesti ca spatiu pietonal este programata la ora 17.00, aceasta fiind prima strada adoptata de catre o firma din Timisoara, prin programul „Adopta o strada!”.

Activitatile din cadrul Saptamanii Mobilitatii Europene continua si luni, pana sambata viitoare.

Exit mobile version