Opinia Timisoarei

Nou record de vaccinuri, la Timisoara si in judet, pentru ultimele luni, odata cu noi restrictii si obligativitatea Certificatului verde COVID. S-au facut peste 1200 de doze in 24 de ore

TIMISOARA. Creste sustinut numarul de vaccinari in Timisoara si in judet, de la zi la zi. Valul de infectari si restrictiile au contribuit la accelerarea ritmului imunizarii anti COVID in Timis. Peste 1200 de doze au fost administrate, in ultimele 24 de ore, dupa ce saptamani la rand media zilnica a fost in jurul a 350 de vaccinari.

Astfel, in ultimele 24 de ore s-au administrat cel mai mare numar de vaccinuri din ultimele luni, in total, 1234 de doze, in Timisoara si tot judetul. Dintre acestea, 623 au fost de la Johnson&Johnson, 1 de la AstraZeneca, 15 cu Moderna si restul de la Pfizer.

De la debutul campaniei de vaccinare si pana acum, in total, in judetul Timis, s-au administrat 434.904 de doze de vaccin. 231.671 oameni din Timis sunt vaccinati complet.

Din totalul dozelor administrate pana in prezent, s-a inregistrat un procent de 0,03 % reactii post-vaccinale, de intensitate scazuta spre moderata (155 reactii in total).

Aproape 400 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate in Timis, miercuri.

Exit mobile version