Opinia Timisoarei

Nou director la Casa de Cultura a Primariei Timisoara

TIMISOARA. A fost numit un director interimar la Casa de Cultura a Primariei Timisoara dupa disparitia lui Ioan Dehelean. Este vorba de Camelia Mingasson, un om cu experienta in managementul proiectelor culturale.

Absolventa a Facultatii de Litere a Universitatii de Vest din Timisoara si a unui master in Management Cultural European la Paris, Camelia Mingasson este, din 2009, presedinte al Asociatiei Culturale Kratima din Timisoara, unde coordoneaza proiecte culturale si educationale.

Propunerea, total neasteptata, a primarului Timisoarei, ma onoreaza si ma responsabilizeaza. Casa de Cultura este o institutie care are o contributie importanta la promovarea valorilor culturale ale Timisoarei si ale Banatului, dar si la exprimarea acestora in context european„, a transmis Camelia Mingasson.

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, spune ca experienta si profesionalismul doamnei Camelia Mingasson au fost criteriile care au stat la baza acestei numiri.

Casa de Cultura a Municipiului Timisoara poate si trebuie sa ramana un sprijin al comunitatii culturale timisorene, atat de incercata in acest an. Plecarea dintre noi a prof. Pavel Dehelean a lasat un gol imens. Experienta doamnei Mingasson in coordonarea si evaluarea proiectelor culturale de anvergura este o garantie ca aceasta institutie este pe maini bune pana la organizarea concursului„, a declarat primarul Timisoarei, Dominic Fritz.

Interimatul directorului Casei de Cultura a Municipiului Timisoara va fi pe o perioada de maxim 120 de zile, timp in care va fi organizat un concurs pentru ocuparea acestei functii.

Exit mobile version