Opinia Timisoarei

Nota de plata pentru Victor Ponta si Sebastian Ghita dupa noapte petrecuta in clubul din Dubai. Cat i-a costat distractia?

Un roman sustine ca are nota de plata a lui Victor Ponta, achitata in clubul din Dubai unde acesa ar fi mers alaturi de Sebastian Ghita. Romanul a postat nota de plata pe o retea de socializare, alaturi de cateva comentarii referitoare la gestul sau.

Romanul care a postat aceasta imagine se numeste Amon Mircea si afirma ca presedintele PSD s-ar fi aflat sambata noaptea, pe 23 noiembrie, in  „cel mai luxos si exclusivist club din Dubai, Cavalli Club”, conform stirileprotv.ro

„Din pacate nu am apucat sa-i transmit ceea ce mi-am dorit, dar va asigur ca nu a fost primit calduros absolut deloc de romanii ce l-au recunoscut si a primit cateva mesaje elegante și elocvente…”, scrie, pe Facebook, Amon Mircea.

Pe aceasta presupusa nota de plata, suma totala a consumatiei atribuita lui Victor Ponta este de 12246 de dirhami (moneda Emiratelor Arabe Unite), cifra care echivaleaza cu aproximativ 2700 de euro.

Miercuri, 19 noiembrie, Victor Ponta a intrat oficial in concediu, dupa ce si-a delegat, prin decizie, atributiile de coordonare a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea. Astfel, concediul premierului se termina luni, 24 noiembrie 2014.

Citeste si: Victor Ponta in vacanta in Dubai cu Sebastian Ghita, patronul Romania TV. FOTO!

Exit mobile version