Opinia Timisoarei

Nordul Timisoarei, paralizat in prima zi de asfaltare pe Calea Torontalului. Zeci de minute in trafic, nervi intinsi la maxim si claxoane. Foto

TIMISOARA. Decizia primariei de a restrictiona traficul pe Calea Torontalului timp de 4 zile pentru a asfalta bulevardul a dus la blocarea circulatiei in aproape tot nordul orasului, in conditiile in care si Cetatii se afla in santier, iar masinile se inghesuie pe un singur fir in ambele sensuri.

Soferii s-au trezit ca au stat zeci de minute pe segmente scurte si orice incercare de a cauta variante ocolitoare s-a dovedit un esec, intrucat cozile de masini au bloca Calea Aradului, Circimvalatiunii, Gheorghe Lazar si Lipovei.

Exasperati, conducatorii auto au claxonat minute in sir si in timp ce stateau in coloane si-au varsat furia pe retelele de socializare, dar si nedumerirea legata de aceste reparatii concomitent cu alte santiere din zona.

Cetatii inchisa, Torontalului inchis, in seara asta am facut 90 (!!!) de minute de la Selgros pana in Dacia, in conditiile in care Aradului era blocat pana in afara orasului spre Mahle, Torontalului blocat pana la Vox, Circumvalatiunii blocata, Gh. Lazar blocat, pana si Lipovei aproape blocata. Practic, toata zona de nord a orasului (…) Dupa ce ne-ati tinut inutil in frig zile intregi, acum ne blocati inutil accesul catre casele noastre, caci Torontalului era foarte OK, NU NECESITA asfaltare acum cat timp Cetatii e blocat…„, a scris un sofer.

O ora pe un kilometru, e horor

Tot orașul este blocat!!!
De la Agronomie pana la Mol-ul de pe str Miresei am făcut o oră și 15 minute.
Până în Calea Șagului mai am vreo 3 ore!
Mulțumim din suflet noii administrații!„, a transmis un alt conducator auto aflat in trafic marti seara.

Daca plecati in oras, sa va luati mancare si apa, ca nu se stie cand ajungeti😬„, a atentionat un altul, facand haz de necaz.

O ora din Girocului pana pe Cetății!🤬🤬”, a spus un alt sofer.

Cum sa asfaltezi Torontalului cand se lucreaza pe Cetății, ai blocat orasul”, a scris inca un sofer.

Niste inteligenti au decis sa repare Torontalului cand Cetatii e in reparatii 🙂”, raspunde un alt conducator auto.

Va reamintim, Primaria Timisoara a decis restrictionarea traficului pe Calea Torontalului din 16 noiembrie si pana in 19 noiembrie la orele 21.00, pentru asfaltare.

CITESTE SI: Atentie, soferi! 4 zile de restrictii pe Calea Torontalului din Timisoara

Primaria Municipiului Timisoara anunta restrictionarea traficului rutier pe Calea Torontalului, tronsonul cuprins între b-dul Cetatii si Piata Consiliul Europei, în perioada 16.11.2021 (începand cu ora 07.00) – 19.11.2021 (pana la ora 21.00), prin inchiderea sensului de mers spre Piata Consiliul Europei, respectiv devierea circulatiei rutiere pe sensul opus, urmand ca circulatia rutiera sa se desfasoare pe cate o banda de circulatie, in vederea executarii lucrarilor de asternere a stratului de uzura, respectiv a covorului asfaltic„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version