Opinia Timisoarei

Nor spectacol deasupra Timisoarei, inainte de ploaie. FOTO si VIDEO!

UPDATE: Una dintre cele mai frumoase fotografii care surprind norul fabulos, ce a traversat Timisoara miercuri seara, a fost realizata cu o drona de cei de la eyeinthesky.

UPDATE : Noi fotografii venite de la cititorii opiniatimisoarei.ro cu norul fermecator. Va multumim.

TIMISOARA. Natura a oferit un adevarat spectacol timisorenilor traversand orasul. Un nor alungit, strajuit de raze de soare, precum o perdea ce sta sa se pravale, s-a aratat pret de cateva minute,  chiar inainte sa se porneasca ploaia din aceasta seara.

Un cititor opiniatimisoarei.ro a surprins norul fermecator in mai multe ipostaze ale aparitiei sale peste oras!

Video-ul nu poate fi incarcat.

Orasul Timisoara a fost martor al unui fenomen meteo uluitor in urma cu un an

Va reamintim, la sfarsitul lunii mai, anul trecut, Timisoara s-a confruntat cu un fenomen pe cat de infricosator, pe atat de spectaculos.

O furtuna violenta a adus atunci peste oras un nor inspaimantator. Cenusiu si avand o forma aparte, tot ca o perdea ce sta sa se prabuseasca, formatiunea noroasa a fost  imortalizata de mai multi timisoreni. Acestia au postat fotografii si filmulete pe internet pentru ca toata lumea sa vada maretia unui fenomen destul de rar.

CITESTE SI: Norul infricosator si spectaculos care a adus furtuna peste Timisoara, imortalizat in imagini VIDEO si FOTOGRAFII

CITESTE SI: Fotografia unui timisorean strange mii de admiratori pe Internet. Norii de furtuna surprinsi de el sunt cunoscuti in toata lumea

Exit mobile version