Opinia Timisoarei

Noile fantani ornamentale ce vor fi amenajate in Timisoara au intrat in proiectare. Unde vor fi amplasate

TIMISOARA. Dupa ce la inceputul anului anunta ca in Timisoara vor fi construite cinci noi fantani ornamentale in tot atatea intersectii din oras, acum edilul sef spune ca au fost semnate contractele pentru serviciile de proiectare pentru aceste fantani. Iar, in total, pentru aceste servicii Primaria va plati aproape 30.000 de lei.

CITESTE SI: Inapoi la stralucirea de odinioara. Inca o cladire isi dezvaluie frumusetea dupa renovare, la Timisoara. Povestea casei unei familii burgheze de acum un secol 

„S-au semnat cinci contracte pentru servicii de proiectare la fantanile ornamentale din sensuri giratorii. Castigatorul licitatiilor este Indesign SRL. E vorba de contractele pentru fantanile Iuliu Maniu, Calea Lipovei, Praktiker si Selgros, fiecare contract are valoarea de 5.300 de lei fara TVA si o durata de executie de 60 de zile, pentru serviciile de proiectare. Pentru Piata Balcescu au o valoare de 8.350 de lei si o durata de 60 de zile. La cele patru se adauga si Piata Balcescu ca locatie pentru fantani ornamentale”, a spus Nicolae Robu, primarul Timisoarei.

Noile fantani vor da un farmec in plus orasului si reprezinta elemente de infrumusetare, pe de o parte, iar pe de alta parte, contribuie la imbunatatirea paramentrilor aerului in zonele in care vor fi construite, argumenta Nicolae Robu in urma cu aproximativ doua luni.

Exit mobile version