Opinia Timisoarei

Noi plecari de la Fortuna Becicherecu Mic. Patru jucatoare de lot national vor parasi formatia timiseana. Foto

TIMIS. La o saptamana dupa despartirea de antrenorii Florin Padurean si Andra Vela, prim divizionara Fortuna Becicherecu Mic anunta noi plecari. Patru fotbaliste de nationala nu mai fac parte din lotul timisean.

CITESTE SI: Momentul prabusirii cascadei Bigar a fost filmat. Romsilva: Nu e de vina pastravaria. Video 

Cele patru jucatoare sunt printre cele mai bune din acest sezon, trei dintre ele fiind convocate din aceasta saptamana la nationala Romaniei.

 

Laura Rus a fost cea mai buna marcatoare a Fortunei in sezonul recent incheiat si chiar a primit duminica Gheata de Aur a campionatului in pauza finalei Cupei Romaniei, care s-a jucat duminica, la Arad. Venita la Fortuna in 2020, „Lala” a punctat de 24 de ori in campionat si odata in Cupa Romaniei in stagiunea incheiata.

Claudia Bistrian este cea de-a doua jucatoare care o va parasi pe Fortuna. Fosta jucatoare a lui CFR Timisoara a inscris doua goluri pentru Fortuna, unul in campionat, in etapa a doua cu echipa din Baia Mare, si unul in Cupa cu Politehnica Timisoara. Bistrian poate evolua atat ca fundas, cat si ca mijlocas, iar in viitor ar putea evolua pentru o formatie din strainatate.

Cosmina Dusa este si ea una dintre jucatoarele de baza ale formatiei timisene. Venita vara trecuta la Becicherecu Mic, a prins doar doua meciuri in tur dinb pricina unei accidentari la o actiune a echipei nationale. Ardeleanca de 31 de ani a punctat de 5 ori in stagiunea recent incheiata in Liga 1 si o data in Cupa Romaniei.

Nadejda Colesnicenco este cea de-a patra jucatoare care va parasi Becicherecu Mic, dupa numai un sezon. Fotbalista din Republica Moldova a inscris de 3 ori in campionat si o data in Cupa Romaniei.

Despartirea celor patru fotbaliste vine in ziua in care cele trei romance au ajuns in cantonamentul echipei nationale a Romaniei. Prima reprezentativa pregateste preliminariile pentru Mondialul din 2023. Selectionata pregatita de Cristian Dulca va juca si un amical impotriva echipei Slovaciei la jumatatea acestei luni.

Alaturi de Bistrian, Rus si Dusa, de la formatia din Becicherecu Mic a mai fost chemata la lotul national si Bianca Ienovan, autoare a 7 goluri in campionatul recent incheiat, si Nicoleta Deca, cea care a punctat de 3 ori.

Exit mobile version