Opinia Timisoarei

Noi membri in PNL Timis din generatii… diferite: o batrana de 102 ani si un tanar de 18 ani

TIMISOARA. PNL Timis a inregistrat, miercuri, o premiera. In partid s-a inscris o femeie de 102 ani si un tanar de 18 ani care la alegerile locale din 10 iunie 2012 va vota pentru prima data in viata lui.

Potrivit presedintelui PNL Timis, Nicolae Robu, PNL este un partid deschis pentru toata lumea, astfel ca miercuri au fost primiti in partid o batrana de 102 ani si un tanar de 18 ani.

PNL este un partid deschis pentru toata paleta de varste. Astazi (miercuri – n.r.) marcam primirea in PNL a unei venerabile si respectabile doamne, Teodora Romanovski de 102 ani si a tanarului Miron Cocean de 18 ani. Imi face o deosebita placere sa le spun bun venit in PNL”, a declarat Nicolae Robu, intr-o conferinta de presa.

La cei 102 ani ai sai, Teodora Romanovski, a fost miercuri prezenta in sediul PNL Timis, la conferinta de presa, in cadrul careia Nicolae Robu i-a inmanat carnetul de partid si un buchet de flori.

Intrebata care a fost cea mai frumoasa perioada din viata sa, Teodora Romanovski si-a amintit: ”Ca si copil, cand te joci cu jucarii”.

Teodora Romanovski nu a fost niciodata membru al vreunui partid politic, dar la venerabila varsta de 102 ani a ales sa se inscrie in PNL. De ce a facut acest pas? ”Din apreciere, din stima si respect”, a spus ea.

Teodora Romanovski s-a nascut in 1910 la Cernauti si s-a refugiat in Romania impreuna cu sotul si doua fete in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. Familia avea doar doua valize. Pana in anul 1950, Teodora Romanovski a lucrat intr-o tipografie.

Foto: Virgil Simonescu

Exit mobile version