Opinia Timisoarei

Noaptea ca hotii. Cu gluga-n cap, nesimtitii au golit masini de gunoaie la margine de strada in Timisoara. Camerele video au facut ravagii, amenzi de 12.000 de lei. Foto

TIMISOARA. Big Brother functioneaza din plin la Timisoara. Alti trei nesimtiti au fost prinsi cu ajutorul camerelor de luat vederi performante pe cand aruncau gunoaie la colt de strada, iar unul dintre acestia a primit amenda maxima.

CITESTE SI: Operatiunea Ghilotina, reluata la Timisoara. O strada din centrul orasului, eliberata de cabluri. Foto si video 

Unul dintre cei trei a abandonat parbrize uzate, bucati de mocheta si tapiterii la colt de strada in speranta ca nu va fi vazut. Politistii locali l-au identificat cu ajutorul camerelor de luat vederi si omul s-a ales cu o amenda de 6000 de lei.

Alti doi indivizi au fost sanctionati de oamenii legii cu cate 3000 de lei.

Doi dintre nesimtiti au abandonat gunoaie la intersectia Drubeta cu Martir Dumitru Juganaru, iar celalalt pe str. Izlaz colt cu Victor Hugo.

Pe langa amenzile primite, celor trei li s-a pus in vedere sa si curate locul in care au aruncat gunoaiele. In caz contrar, vor fi amendati din nou cu sume cuprinse intre 7500 si 15.000 de lei.

Politistii locali lucreaza inca la identificarea altor cinci indivizi surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce aruncau gunoaie pe domeniul public.

Exit mobile version