Opinia Timisoarei

Noaptea aniversara pentru Bugar’d! Hiturile au creat o atmosfera magica! VEZI GALERII FOTO!

TIMISOARA. Timisorenii s-au distrat cu vin fiert, bere si tequila din partea casei, drept cadou la ceas de sarbatoare. DJ-ul a incins atmosfera, iar petrecerea a fost la cota inalte pana la orele mici ale diminetii!

Ingredientul principal a fost muzica, de la hituri mai vechi gen The Roots – The Seeds sau Billy Ray Cyrus – Achy Breaky Heart pana la mai noile Gotye – Somebody I Used To Know sau Lykee Lee – I Follow Rivers, lumea s-a ridicat la dans dupa miezul noptii, imediat ce volumul a urcat spre nivelul maxim.

Oamenii au urlat extaziati, au dansat chiat si pe mese la un moment dat. Si nu e de mirare: la pupitrul tehnic a mixat bataie pe bataie, aproape fara nicio greseala, D.Jay DaS@!nt.

Saptamana ce urmeaza aniversarii aduce inca o data distractie. Miercuri, Andi Band canta din nou coveruri si hituri de dans, vineri se sarbatoreste romaneste, la Videoteca lui Dragobete, iar sambata e Party Zone, un taram interzis celor care nu au chef de distractie. Petrecerile sunt marca DaSaint Events, astfel ca distractia este garantata!

Exit mobile version