Opinia Timisoarei

Nini Dica, pe locul 2 la Selectia Nationala U 13! Tenismanul timisorean a reusit surpriza, desi a avut in fata jucatori cu un an mai mari

Sportivul legitimat la clubul CS Diadora l-a depasit in clasamentul turneului final pe favoritul numarul 1 de la selectia nationala U13 de la Bucuresti, Stefan Palosi.



Dupa ce a trecut in calificari de favoritul numarul 5 al competitiei, Vlad Niculae(7/5;6/3), Nini Dica a reusit patru victorii in meciurile disputate in cadrul turnelui final.

Singurii in fata carora Nini a cedat au fost castigatorul Selectiei Nationale U 13, Cristian Andreescu si Stefan Palosi, jucator cotat la inceput ca favorit numarul 1 al intrecerii, dar pe care, in final, timisoreanul l-a depasit in clasament.
In celelalte partide disputate, Nini Dica a castigat (7/5;7/5), in fata lui Valentin Chitic, (6/3;1/6;6/2), contra lui Petru Berdila, (6/3;6/2) in meciul cu Alexander Gima si (6/2;6/4), in fata lui Filip Jianu.

Rezultatul obtinut de Nini la Selectia Nationala U 13 incununeaza un an aproape perfect reusit de tenismanul timisorean. Sportivul de la CS Diadora Timisoara a fost campion national la dublu si vicecampion la simplu si la Selectia Nationala U12 din primavara, iar in urma cu o luna a ocupat primul loc la categoria de varsta de 12 ani, la Masters-ul Nike Junior, desfasurat la Bucuresti, urmand ca in decembrie sa reprezinte Romania in SUA, la Campionatul Mondial Nike Junior.

Exit mobile version