Opinia Timisoarei

Nini Dica, locul doi la turneul de tenis, de la Sibiu. Timisoreanul a jucat finala atat la simplu, cat si la dublu

Dupa Adjud, Nini Dica a mai bifat o intrecere din cadrul Circuitului National, FRT. Tenismanul timisorean a participat zilele acestea la turneul de la Sibiu, iar de luni va evolua la un turneu international, in Croatia.

Nini Dica a avut un parcurs bun la turneul de la Sibiu, destinat categoriei de varsta de 12 ani, unde a trecut cu 6-4, 6-2, de Mihnea Manea, a castigat 6-2, 6-3, contra lui Vlad Marcu si 6-3, 6-2, in semifinale, contra lui Doru Borsan, favoritul numarul 4 al competitiei. In finala insa, timisoreanul a cedat 4-6, 5-7, in fata lui Cezar Cretu, favoritul numarul 2.
Finala a fost o reeditare a semifinalei de la Adjud, unde Nini a fost invins de acelasi Cezar Cretu(2-6, 6-1, 2-6).
Cei doi au jucat impreuna la proba de dublu, unde au reusit sa ajunga in finala, dupa ce au invins pe Omar Moahamed si Andrei Gaita(6-0, 6-0), Mihnea Manea si Catalin Popescu(6-1, 6-1), insa Nini Dica si Cezar Cretu au pierdut in finala contra lui Ioan Carp si Radu Macovei, la finele unui meci foarte disputat(3-6, 7-5, 8-10).
Pentru Nini Dica meciurile vor continua si saptamana viitoare, cand timisoreanul va participa la un turneu international, in Croatia.

Exit mobile version