Opinia Timisoarei

Nicoleta Luciu, sfatuita sa se lase de „mizeria de muzica” pe care o canta. VIDEO!

“Lasa-te de cantat ca te faci de ras!”, “o mizerie de muzica”, „nu credeam ca poa’ sa ma amuze o melodie mai rau”, sunt doar cateva dintre comentariile celor care au vizionat cel mai nou videoclip al celebrei Nicoletei Luciu.

In urma cu doua zile, vedeta a lansat pe internet noul ei videoclip, “Mexicano”, prima piesa pe care a inregistrat-o singura.

Nicoleta Luciu mizeaza mai mult pe senzualitate, decat pe text sau muzica, dupa cum se vede din videoclip. Are o prezenta remarcabila prin tinuta si coafura impecabila din care nu se misca un fir. Insa e rigida, merge cu teama in timp ce canta ceva in engleza si, alternativ, in spaniola, ceva despre “simte-mi trupul” si se uita dupa un barbat, care mai tarziu se dovedeste ca o curteaza.

Se trezeste intr-un club, apoi se aseaza pe o canapea repetand “pom-pom-pom-pom”. Brusc este sub dus, iese de sub dus si ghiciti ce face? Acoperita cu un prosop alb, musca pofticios dintr-un baton de cereale, produsul pe care il promoveaza. Din cand in cand mai apare barbatul de la inceput. Si gata.

Exit mobile version