Opinia Timisoarei

Nicoleta Luciu se mira de sanii ei proaspat siliconati: Un kilogram de tate! Sper sa le fac fata!

Nicoleta Luciu se minuneaza si ea de marimea bustului ei. Vedeta a iesit din spital simtindu-se bine si cu zambetul pe buze. A fost vesela si cand a iesit din operatie. Medicul ei povesteste ca a inceput sa cante „Tricolorul” cand s-a trezit din anestezie.

Acum Nicoleta sustine ca nu are dureri, iar singura ei grija este cum „va face fata tatelor de un kilogram”.

„Un kilogram de tate, sper sa le pot face fata. Peste trei patru saptamani sanii vor arata normal. Ce ma bucura cel mai tare este ca nu ma dor. Nu am voie sa fac sport. Operatia a durat in jur de patru ore. Cand m-am trezit din anestezie chiar m-am simtit foarte bine si imi faceam griji pentru domnul doctor ca nu mancase nimic pana la ora aia. Nu or sa ramana semne. M-a decupat putin, mi-a bagat implantul si asta e. Acum astept sa treaca saptamanile sa isi revina la normal. Acum sunt foarte tari, sunt inflamati. Trebuie sa stau doar pe spate si nu trebuie sa ma folosesc de maini cand ma ridic din pat. Pentru cateva zile trebuie sa ma ridice cineva. Nu am dureri, dar nu trebuie sa fortez musculatura. Pe Zsolt l-a luat cu calduri cand m-a vazut plina de pansamente. Nu prea a vazut nimic pana acum, vreau sa vada rezultatul final”, a spus Nicoleta pentru emisiunea ”Happy Hour”.

Nicoleta Luciu este foarte fericita pentru decizia pe care a luat-o si spune ca vrea s-o convinga si pe sora ei, Iuliana, sa-si puna silicoane.

CITESTE SI: Nicoleta Luciu, mandra de noile ei silicoane! Actrita spera sa pozeze din nou in Playboy

Exit mobile version