Opinia Timisoarei

Nicoleta Luciu fara machiaj. Vezi cum arata bruneta cand nu apeleaza la farduri

Nicoleta Luciu, de obicei extrem de atenta la aspectul ei,  a postat pe Facebook o fotografie surprinzatoare, in care apare fara niciun strop de machiaj. Totusi, nu asta a starnit mirarea fanilor, ci ceea ce avea bruneta in farfurie.

Nicoleta Luciu este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, dar stai s-o vezi cum arata fara machiaj!

Daca la televizor are intotdeauna o imagine impecabila, mereu coafata, machiata si aranjata, Nicoleta Luciu este mandra si de look-ul sau natural, pe care nu se teme sa-l arate de cate ori are ocazia, scrie protv.ro

Bruneta a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie cu ea la restaurant, in care apare imbracata lejer, fara urma de machiaj. „Esti o mamica mereu frumoasa”, au laudat-o fanii, in timp ce altii s-au mirat de portia mare din farfurie, intreband-o daca ea chiar mananca atat de mult in realitate.

In anul 1999, Nicoleta Luciu a reusit sa castige titlul de Miss Romania, experienta dupa care notorietatea ei a crescut uluitor. In trecut, Nicoleta Luciu a declarat ca nici macar nu isi dorise acest premiu care a lansat-o.

Ea a ajuns sa pozeze in Playboy, a facut parte din trupele Alize si Laguna, in prezent avand o cariera solo. A fost si la castingurile postului AcasaTV, a convins ca e talentata si a fost distribuita in mai multe roluri in diverse telenovele, precum: „Inima de tigan”, „Iubire si onoare” si „Regina”.

Nicoleta Luciu are acum 4 copii, este casatorita cu Zsolt Csergo si este in continuare una dintre cele mai atragatoare femei din Romania.

Exit mobile version