Opinia Timisoarei

Nicoleta Luciu arata senzational dupa patru nasteri si vrea sa se apuce de muzica

Nicoleta Luciu este un adevarat exemplu pentru tinerele mamici. Dupa ce a nascut patru copii, fostul iepuras Playboy vrea sa redevina femeia sexy care a sucit mintile barbatilor.

Nicoleta Luciu este foarte hotarata sa ajunga la greutatea de pe vremea cand poza in Playboy, adica 53 de kilograme. Nici la silicoane nu a renuntat, va face acest lucru in curand. Mai mult, focoasa bruneta vrea sa se apuce din nou de muzica.

Mai am sase kilograme de dat jos. Am avut 98 de kilograme. Acum, dupa cateva luni de zile am slabit aproape 40 de kilograme. Nici nu am mai calculat. Eu ma simt bine la 53 de kilograme. Chiar daca lumea imi spun ca am slabit suficient eu vreau sa arat ca un top-model. Dupa cei mai multi oameni ar trebui de acum sa stau acasa cu bebelusii. Vreau ca micutii mei sa fie mandri de mine. Indiferent ca am pozat in reviste pentru barbati. Vreau sa spun ca arat bine si pot sa fac asta. Chiar daca mi se va spune ca sunt femeia de plastic, oricum imi pun silicoane. Am semnat deja contracte si revin la cantat, pe scena„, a declarat Nicoleta Luciu in cadrul emisiunii Happy Hour.

Exit mobile version