Opinia Timisoarei

Nicolas Gorobsov asigura ca ACS Poli trateaza cu seriozitate maxima fiecare joc: ‘Pentru noi, fiecare meci e o finala’

Mijlocasul imprumutat de ACS Poli de la gruparea italiana, AC Torino spune ca infrangerea cu FC Botosani trebuie uitata cat mai repede, iar punctele pierdute pe teren propriu saptamana trecuta trebuie recuperate in meciul de vineri, cu FC Brasov.
„Am terminat capitolul Botosani si mergem la Brasov pentru un meci important, pe care trebuie sa il castigam. Fiecare meci noi il jucam pentru trei puncte, iar cand se termina campionatul, vedem unde suntem. Dar fiecare meci, pentru noi este o finala. Din ce am vazut eu pana acum, echipa sta bine, sunt jucatori cu caracter care isi doresc sa faca performanta si cred ca putem sa incheiem bine acest sezon. Nu stiu daca se poate vorbi de cupele europene de acum, dar cu siguranta ne putem clasa in primele zece pozitii. Campionatul e lung, insa, daca vom continua pe aceeasi linie ca si pana acum, cred ca putem spera la mai mult”, a spus Gorobsov, care a analizat adversarele de pana acum ale lui ACS Poli: „Eu zic ca si CFR Cluj are echipa buna si Dinamo cred ca are potential bun, desi nu a inceput foarte bine. Stim ca vor urma si adversari mai dificili, e clar ca fiecare meci va fi greu in felul lui, dar daca ne pastram aceeasi concetrare ca si pana acum, cred ca putem sa ajungem sa ne atingem obiectivele”, a mai spus Gorobsov.
Sosit la echipa doar in urma cu o luna, argentinianul nu este inca pus la punct cu pregatirea fizica, insa spune ca in maximum doua saptamani va fi la suta la suta din capacitate: „Am facut o repriza cu FC Botosani, inca una in amicalul cu Resita, nu sunt suta la suta, dar stau bine si cred ca in doua saptamani, pot sa ajung suta la suta ca si conditie fizica”, a explicat Gorobsov. Mijlocasul care a mai fost imprumutat la Timisoara si in sezonul 2011-2012, cand a jucat in Liga a II-a pentru echipa lui Iancu, spune ca situatia gruparii banatene este acum una mult mai buna: „Acum e mai pentru toti, pentru club, pentru echipa, pentru staff, organizarea e una foarte buna si asta conteaza mult pentru noi”, a mai spus Gorobsov.
Exit mobile version