Opinia Timisoarei

Nicolae Robu: Zebra e responsabila pentru ce s-a intamplat. Domnul Bere a plans cand a murit animalul!

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu a declarat ca nimeni nu este vinovat ca zebra adusa la gradina zoologica din Timisoara a murit la cateva ore, dupa ce a fost prezentata oficial si ca singurul responsabil e… zebra!

Zebra e responsabila. Animalele au comportament dificil cateodata. Nu e cazul sa fie nimeni vinovat. Animalul a avut un comportament imprevizibil, agresiv. Animalele mai au un asemenea comportament. Si-au riscat viata, au intrat in apa adanca de 3 metri. (…) Domnul Bere a ajuns la spital dupa ce a intrat intr-o apa de 3 metri adancime. Este un om care iubeste animalele ci care, vreti sa va spun, a plans efectiv, asa barbat in toata firea cum este  cand s-a intamplat lucrul acesta pentru ca dansul a avut un  vis, din iubire pentru animale, a vrut sa aduca o zebra pentru Timisoara si a adus-o pe gratis. Acum, ce, trebuie sa il pedepsim? Ce vina are? Nu are nicio vina„, a declarat Robu.

Intrebat daca animalul avea un habitat corespunzator, Nicolae Robu s-a declarat nespecialist in animale si a spus ca zebra avea un comportament agresiv.

Tarcul era asa cum se fac tarcurile normal, nu sunt specialist si nu ma pricep la aceste aspecte. Repet, nu sunt specialist in asemenea spete, specialistii spun ca a fost un habitat corespunzator, cum scrie la carte si nu e nimeni de vina ca aceasta zebra a avut un comportament agresiv. Nu o sa ii pedepsim pe cei care si-au riscat viata pentru a salva acest animal„, a spus Robu.

Zebra de la Gradina Zoologica din Timisoara a murit, dupa ce a evadat de doua ori din tarc, apoi s-a aruncat in helesteu.

CITESTE SI: Zebra adusa la Gradina Zoologica din Timisoara a murit inecata. Timisorenii nici nu au apucat sa o vada

Exit mobile version