Opinia Timisoarei

Nicolae Robu vrea sa fie primar la Timisoara din nou. Candidatura anuntata pe Facebook

TIMISOARA. Nu rateaza nicio ocazie sa il atace pe actualul primar, Dominic Fritz, si anunta ca vrea sa revina in scaunul pe care l-a ocupat timp de 8 ani.

CITESTE SI: Video. Bulevardul Sudului, scaldat in lumina noaptea. Largit la 4 benzi pe 700 de metri, isi asteapta inaugurarea la Timisoara

Nicolae Robu isi confirma inca de acum candidatura pentru alegerile locale din 2024, printr-un comentariu pe Facebook.

Intrebat de un timisorean daca va mai candida la urmatoarele alegeri, fostul edil a raspuns direct.

Da, o spun fara ezitare, vreau sa candidez pt ca ma doare sufletul de ce i se intampla orasului, de ce se alege din toata munca si zbaterea mea! Altminteri, mi-ar fi fost de-ajuns 30 de ani din viata pusi in serviciul public, in care eu m-am dedicat 100% implinirii datoriei(14 ani Prorector, 8 ani Rector si 8 ani Primar)„, a scris Nicolae Robu.

Nicolae Robu a fost invins in 2020 de Dominic Fritz in lupta pentru un nou mandat in Primaria Timisoara, adunand 27.596 de voturi, fata de cele 49.191 ale actualului edil.

Fostul primar nu rateaza nicio ocazie sa il atace pe Dominic Fritz. Numai in ultimele zile, prin intermediul paginii sale de Facebook, Robu l-a ‘certat’ pe actualul sef de pe bulevardul Loga nr. 1 pentru inchiderea Bulevardului Sudului pentru trasarea marcajelor, vreme de doua zile si doua nopti, pentru intarzierea inaugurarii noii artere, sau pentru faptul ca municipalitatea a lasat neingrijit gazonul din Parcul Justitiei si acesta s-a uscat.

Astfel, este posibil ca la alegerile de peste 3 ani sa avem un nou duel pentru un mandat de primar intre Nicolae Robu si Dominic Fritz, avand in vedere ca si actualul edil isi mai doreste unul si a anuntat acest lucru.

 

Exit mobile version