Opinia Timisoarei

Nicolae Robu vrea inca un mandat de primar la Timisoara: ‘Mai am niste obiective’. Ce se intampla din 15 noiembrie. Video

TIMISOARA. Nicolae Robu isi doreste inca un mandat de primar la Timisoara si anunta ca va candida pentru fotoliul de edil.

CITESTE SI: Politist muscat de mana de un barbat la Timisoara. Altul atacat de un vitezoman in trafic. Noaptea ultrajelor in Timis

Intrebat daca isi va depune candidatura, acesta a facut trimitere la deja celebrele ‘realizari’, dar si la ‘greaua mostenire’.

Vreau sa mai candidez pentru un mandat mai ales ca in 2021 Timisoara va fi capitala culturala si mai am niste obiective. Sunt impacat cu ce am realizat: 3 pasaje, 2 poduri facute pana la sfarsitul mandatului, tot centrul istoric a fost transformat radical, am reintrodus navigarea pe Bega. In urmatorul mandat mai sunt lucruri mari de facut. Timisoara are un potential mare. Am asa un gust amar ca orasul acesta a ramas in stagnare atatia ani„, a spus primarul Nicolae Robu.

Raspunsul edilului vine in contextul in care presedintele PNL Ludovic Orban a anuntat ca depunerea candidaturilor, in cadrul partidului, pentru functiile de primari pentru marile orase trebuie depuse pana la jumatatea lunii viitoare si apoi va incepe o campanie interna a candidatilor.

Depunerea candidaturilor in PNL pentru functiile de primari se va face pana la 15 noiembrie. Intre 15 noiembrie si 15 martie, candidatii vor intra intr-o campanie atat interna, cat si in exteriorul PNL. Fiecare trebuie sa vina cu un program de guvernare locala care sa rezolve problemele din municipiile resedinta de judet si cu un plan de campanie. Candidatii nu au voie sa se atace intre ei, acesta fiind un criteriu eliminatoriu, comunicarea publica va fi exclusiv pozitiva, pentru a-si prezenta solutiile la probleme”, anunta ieri Ludovic Orban, liderul PNL.

VIDEO: Remus Gradinariu

Exit mobile version