Noutati :

Nicolae Robu: Vom merge in instanta cu constructorii de la Lenau! La ce se refera primarul Timisoarei?

10 mai, 2015 - 09:20 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu nu pare deloc interesat de problemele cu care se confrunta constructorii de la Liceul Lenau din Timisoara care nu demult au oprit lucrarile din cauza unor nereguli in proiect.

Edilul a declarat ca pe al il intereseaza doar termenul final si ca la Liceul Lenau constructorii au reluat lucrarile, chiar daca pe exterior nu se vede nimic, iar chelele au fost adunate.

Se lucreaza la Lenau. Pe noi se intereseaza doar termenul final. Nu vreau sa intru inniciun fel de joc. Noi avem un contract cu un termen. Altminteri se aplica prevederile contractului”, a declarat, transant, Robu.

Primarul a mai spus ca in cazul in care se vor inregistra pierderi, Primaria Timisoara se va adresa intantei de judecata pentru a le recupera.

Incidentele si controversele de pe parcurs nu fac bine ca imagine si impieteaza negativ asupra derularii proiectului”, a mai adaugat Robu.

Constructorii de la Liceul Lenau au anumtat ca au oprit lucrul din cauza ca proiectul tehnic este gresit. Ei au avertizat si ca lucrarea nu se va finaliza pana la toamna, astfel ca elevii nu se vor putea intoarce in cladirea liceului lor incepand din anul viitor scolar.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...