Opinia Timisoarei

Nicolae Robu si Vasile Caprea au in comun aceeasi… vopsea de par, cred liderii PRM Timis

TIMISOARA. Grigore Trif, presedintele PRM Timis, a contestat sondajul prezentat recent de PNL Timis si este suparat ca PRM nu a fost inclus in acesta, spre deosebire de Partidul Poporului. Mai mult, Trif i-a atacat pe liderii judeteni ai PNL si PP.

Liderii PRM Timis sunt decisi sa trimita candidati in cursa electorala pentru alegerile locale, in ciuda faptului ca nu se regaseste in sondajul facut public partial si comandat de PNL. Si pentru ca nu s-a regasit in acest sondaj, Grigore Trif, liderul PRM Timis, l-a atacat dur pe Nicolae Robu, presedintele PNL timis si pe Vasile Caprea, presedintele Partidului Poporului Timis.

Grigore Trif

Nu vad cum un institut profesionsit ia in calcul un partid inexistent (Partidul Poporului). Legatura intre Nicolae Robu si Vasile Caprea este ca folosesc aceeasi vopsea de par, alta legatura nu vad„, a spus Trif.

Nicolae Robu este vedeta numarul 1, 2, 3 si 4 in acel sondaj„, a adaugat ironic liderul PRM Timis.

Acesta este indignat de faptul ca pentru a trimite un candidat in cursa pentru functia de primar al Timisoarei, partidul ar trebui sa plateasca ca garantie 20-40 de salarii. Cu toate acestea, Grigore Trif spune ca va face eforturi si PRM va avea candidat la Primaria Timisoara.

Cu orice risc vom avea candidat la Primăria Timisoara, chiar daca acela va porni cu 1% sanse. Daca nu vom gasi altul mai bun, eu voi fi acela. In mod real, PRM se afla undeva intre 8 si 10%„, a concluzionat Grigore Trif.

Exit mobile version