Opinia Timisoarei

Nicolae Robu si Facebook-ul, o CACEALMA! Primarul Timisoarei, laudat de postaci inventati! Sunt nume fictive cu poze ‘personale’ furate de pe internet. Pe ei isi bazeaza ‘sondajele’ cu care le scoate ochii timisorenilor

TIMISOARA. Ca Nicolae Robu se declara mare fan al retelei de socializare Facebook si ca pe internet nu mai pridideste in a se lauda singur ori in a-i certa pe timisorenii care nu sunt de acord cu ideile lui marete, nu mai este o noutate pentru nimeni.

La subiectele controversate ori atunci cand nu se inghesuie nimeni sa comenteze, ca la un semn, apar ‘postacii‘, in fapt niste personaje care se grabesc sa isi dea cu parerea, sa-i ridice osanale primarului Timisoarei si sa-i preamareasca cele scrise in postari ori sa critice tot ceea ce infiereaza Robu cu manie proletara.

Totul e ca cei care citesc sa vada ca… „TOATA TIMISOARA este in asentimentul celor facute, dorite, scrise de intaiul gospodar al urbei„.

In fapt, cum va spuneam, sunt doar niste utilizatori de Facebook CU CONTURI FALSE care, cel mai probabil, se numara printre apropiatii primarului ori sunt tineri platiti sa faca asta pentru a hrani orgoliul edilului si pentru a parea, in ochii celor care ar deschide accidental ori interesat pagina primarului, drept sustinatori convinsi ai activitatii lui Nicolae Robu.

Cand li se cere sa dea Like la „sondajele” primarului, de asemenea, sunt prezenti. Apoi Nicolae Robu iese in conferinte de presa unde pretinde ca „un numar impresionant de timisoreni” se declara de acord cu „initiativele” sale si, de aceea, va actiona pentru binele orasului asa cum i se „arata” pe reteaua de socializare.

Mai jos, iata si cateva exemple concrete, „personaje” care apar des la postarile lui Nicolae Robu pe FB: Ion Popescu, Roxana Georgescu si altii.

Majoritatea au CONTURI FALSE, fara identitate reala si fara activitate, prin care distribuie exclusiv postarile primarului Nicolae Robu si pretind ca sunt in fotografiile de profil: Forrest Gump, o tanara jurnalista acuzata de spionaj in Iran si aruncata in puscarie, un grup de tineri care se distreaza intr-un club din Andalucia, Spania, samd., lucru interzis de politicile Facebook si care iese la iveala doar la o simpla cautare pe google dupa fotografiile postacilor. Exercitiu pe care va invitam sa-l faceti si dvs.

Utilizatorul Facebook Roxana Georgescu foloseste fotografia Roxanei Saberi, o jurnalista irano-americana, acuzata de spionaj si inchisa de autoritatile de la Teheran pentru o vreme.


Utilizatorul de FB Ion Popescu, un alt comentator  si sustinator fervent al primarului Timisoarei foloseste o poza din celebrul film Forrest Gump, personaj intruchipat de actorul Tom Hanks. Iar lista poate continua. Va invitam pe voi, dragi cititori sa ii descoperiti!

Credem ca o astfel de activitate, cu care isi umple primarul timpul in mod constant, invocandu-i extrem de des pe cetatenii „inventati” pe FB care sunt „alaturi de el”,  este o reala  jignire la adresa oamenilor onesti din Timisoara care si-au pus increderea in Nicolae Robu la alegerile din 2012.

Exit mobile version