Opinia Timisoarei

Nicolae Robu se delimiteaza de declaraiile lui Alin Nica privind candidatii proprii la primarie si CJT: „Si-a spus o parere personala”

Nicolae Robu

TIMISOARA. Senatorul Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, nu are nicio problema cu declaratiile lui Alin Nica, vicepresedinte al PNL Timis care a spus ca PNL ar trebui sa aiba candidati atat la Primaria Timisoara cat si la CJT, in ciuda protocolului cu PSD.

„Alin Nica si-a spus o parere personala. Sigur, fiecare partid isi doreste sa aiba totul in tara. Aceasta este varianta ideala, dar noi avem un protocol cu PSD”, a declarat Nicolae Robu, trecand peste faptul ca declaratiile „personale” ale vicepresedintelui PNL Timis au fost facute chiar in conferinta de presa a partidului, la sediul partidului.

Senatorul spune ca analiza care se face in urma sondajului comun cu PSD-ul, va da candidatul final al Uniunii Social Liberale pentru Primaria Timisoara si Consiliul Judetean Timis.

„PNL este situat mult in fata PSD, in Timisoara. Cand se alege candidatul final conteaza foarte mult si partidul politic”, a declarat si deputatul PNL Horia Cristian.

Alin Nica, vicepresedinte al PNL Timis, a declarat recent ca PNL ar trebui sa dea candidatii atat pentru Primaria Timisoara cat si pentru Consiliul Judetean Timis. Aceasta in conditiile in care USL a stabilit ca PSD da candidatul pentru CJT, iar PNL cel pentru Primaria Timisoara. PSD l-a nominalizat ca singur posibil candidat pentru CJT pe Titu Bojin, presedintele PSD Timis, iar pentru Primaria Timisoara pe Sorin Grindeanu. Pentru aceleasi functii, PNL a nominalizat cate 5 persoane pentru Primarie si CJT.

Exit mobile version