Opinia Timisoarei

Nicolae Robu se bate cu caramida in piept: Stoia m-a sfidat, daca i-as fi dat extemporal, nu stia nici 5% din ceea ce e facut in Timisoara!

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu s-a simtit lezat de acuzatiile viceprimarului Stoia, care a spus, printre altele, ca Administratia Robu nu are niciun proiect major inceput de la zero si ca doar a taiat panglici la cele ale lui Ciuhandu.

CITESTE SI: Traian Stoia il provoaca pe Nicolae Robu ‘de la barbat la barbat’ si il compara cu Berlusconi: Domnul primar s-a facut singur ineficient. Domnia sa gestioneaza prost si dupa bunul plac bugetul Timisoarei

„Fiecare trebuie sa-si vada de atributiile lui. (…) Domnul viceprimar m-a sfidat spunand mereu <<eu imi fac comisiile cu cine vreau eu, am eu alti oameni>>. Pai nu e normal asa ceva. Eu am facut multe investitii, o sa dau un raport, asta este replica atipica pe care am promis-o pentru domnul Stoia, ca sa vedeti cate am facut intr-un an si 4 luni, lucruri pe care un viceprimar nici nu le stie macar, ca daca i-as fi dat un extemporal nu stia nici 5% din ceea ce exista facut in Timisoara”, a tinut sa precizeze Nicolae Robu.

Robu se intituleaza un om al…”pozitivului”

„Ei bine, pt ca eu sunt un om al pozitivului, un om care nu se limiteaza la vorbe, ci are mereu in spate fapte, rezultate concrete, ii fac cunoscut d-lui Stoia ca, fara ca dansul sa-si dea seama macar, eu ma pot mandri dupa doar un an si 4 luni de mandat, printre multe altele, cum ar fi marile si mai micile proiecte europene, cu urmatoarele realizari sustinute din venituri proprii, realizari a caror beneficitate timisorenii o simt si o apreciaza”, arata edilul Timisoarei, intr-un e-mail transmis de Directia de Comunicare din cadrul Primariei Timsioara.

Practic, primarul a transmis cati kilometri de strazi si trotuare au fost asfaltati de cand este el primar, cate locuri de parcare au fost amenajate, cati arbori au fost plantati, cate flori si cate cladiri au fost iluminate artistic. Cat despre demararea vreunui proiect pe fonduri europene… niciun cuvintel.

CITESTE SI: Primarul Timisoarei se lauda: Am asfaltat distanta Timisoara – Caransebes. Nicolae Robu a mai ‘taiat o panglica’ la periferie

Exit mobile version