Opinia Timisoarei

Nicolae Robu petrece Revelionul in unul dintre cele mai luxoase orase din lume. Unde isi face vacanta de sarbatori?

TIMISOAREI. Dupa ce si-a facut primul Revelion ca primar la Budapesta si pe cel de-al doilea in Thailanda, Nicolae Robu va petrece noaptea dintre ani intr-unul dintre cele mai luxoase si populate orase din lume: Dubai.

Edilul ne-a dezvaluit ca va petrece de Revelion impreuna cu sotia si cu fiica. E foarte probabil insa ca alaturi de el sa se mai afle cativa prieteni.

De ce Dubai? Este foarte simplu, ne-a marturisit primarul Timisoarei, sustinand ca a decis sa-i faca pe plac sotiei, care isi doreste sa astepte noul an in Dubai. Aceasta cu toate ca Nicolae Robu a mai vizitat Dubaiul si si-ar fi dorit mai degraba o vacanta in Spania.

„O sa mergem in Dubai, plecam in 27. A fost alegerea sotiei mele, care si-a dorit foarte mult sa vada acest loc. Merg cu sotia si cu Andreea (n.r. fiica primarului). Eu am mai fost acolo, e impresionant Dubaiul. Mi-ar fi placut sa mergem in Spania, dar doamna a dictat de aceasta data. Am vorbit si de Republica Dominicana, dar distanta este prea mare, ar fi fost prea obositor. Eu as vrea totusi sa ma relaxez”, ne-a declarat Nicolae Robu.

Oricum, cert este ca edilul isi petrece Craciunul in familie, urmand ca abia din 27 decembrie sa ia avionul spre Emiratele Arabe Unite.

CITESTE SI: Cu ce s-a intors Nicolae Robu din vacanta petrecuta in Thailanda, pentru Timisoara?

Exit mobile version