Opinia Timisoarei

Nicolae Robu are pentru Timisoara un proiect… surpriza, pe care nu-l arata nimanui: Ca place sau nu, am avut 11 procente in fata lui Ciuhandu si voi fi un om elegant…

TIMISOARA. S-a aratat deranjat de mirosul din zona in care locuieste in Timisoara si, desi senator al Romaniei, n-a fost in stare sa afle de unde provine, asa ca isi pune subalternii de la Politehnica sa-i descopere… „agentul poluator” prin mijloace tehnice. Vorbim despre presedintele PNL Timis, Nicolae Robu.

El a venit la conferinta de presa de azi sprijinindu-se in carje, dupa ce s-a accidentat mai demult la un meci de fotbal si a stat minute bune sa fie fotografiat de jurnalisti din toate unghiurile.

Cu cat e mai mare pasiunea, asa imi e dat sa o patesc. Cu Poli sunt consecvent, imi sustin pozitia. Daca v-as povesti toate pataniile la fotbal, nu v-ati mira de consecventa mea. Cand a fost Hagi antrenor ma accidentasem la un meci cu studentii pentru ca unii in loc sa ajunga la minge, au ajuns la picioare. Eu trebuia sa joc alaturi de Hagi si m-am dus fara echipament in idea ca nu joc in acel meci. A venit Hagi si mi-a spus domnule profesor, cum se poate? Am intrat accidentat  pe teren, in final si nu regret pentru ca am o amintire, am primit o centrare superba de la Hagi, am luat-o pe piept si am sutat din vole. Am si inregistrare video„, le-a spus Robu jurnalistilor.

Apoi a revenit la subiecte „mai serioase” si anume… mirosurile grele din Zona Soarelui, acolo unde locuieste el. Robu a spus ca  cineva polueaza si ca el insusi va lua masuri pentru ca aceste mirosuri sa nu mai persiste.

Azi dimineata si ieri dimineata a fost simtit acelasi miros urat in zona in care locuiesc, ceea ce inseamna ca Garda de Mediu trebuie sa isi intre in atributii. UPT va face masuratori in aceasta zona, este inadmisibil ca cineva sa aiba o conduita atat de parsiva. Cine stie cata vreme au fost lasate in atmosfera acele substante si nu s-a sesizat nimeni. Eu nu stiu care este poluator acolo. Constat ca acolo cineva polueaza„, a spus, suparat, Robu.

Marian Eperies, directorul Garzii de Mediu Timis, a  declarat, la randul sau ca in zona Soarelui din Timisoara sunt mai multe fabrici care nu de putine ori au fost verificare si ca nu o data s-au facut masuratori asupra calitatii aerului in acea parte a orasului. Mai mult, Eperies a declarat ca Nicolae Robu ar trebui sa faca o sesizare in scris Garzii de Mediu pentru a putea demara noi controale.

Robu are pentru Timisoara un proiect surpriza facut de… niste minti loiale orasului

Nicolae Robu sustine ca are un proiect pentru Timisoara, dar nu-l da inca publicitatii pentru ca vrea sa fie un tip elegant in fata competitorilor sai in scrutinul electoral de anul viitor si sa nu recurga la… atacuri.

Mai mult, el este increzator ca va castiga functia de primar al Timisoarei in fata actualului edil, Gheorghe Ciuhandu.

Faptul ca am la ora actuala in mod cert un procentaj important in fata lui Ciuhandu, a fost un sondaj corect, nu stiti multe sondaje in care repondentii au fost sunati. Ca place sau nu, am avut 11 procente in fata lui Ciuhandu. In permanenta m-am manifestat pozitiv cu ceea ce vreau eu sa aduc pentru cetateni mizand pe faptul ca ceilalti competitori stiu ce nu fac bine. Eu m-am straduit sa fiu un om elegant si in lupta pe care o voi duce voi fi un om elegant. As putea sa va spun despre un gest neelegant care mi-a produs un gust amar, dar lozinca mea este ca mergem inainte. In privinta proiectelor, va asigur ca am un proiect substantial pentru Timisoara. Va spun de pe acum ca Timisoara nu a avut un astfel de proiect. Este facut de niste minti loiale Timisoarei si va asigur ca asa cum am facut pana acum, ce-i in proiect, devine realitate„, a spus Robu.

CITESTE SI: Nicolae Robu: pentru Primaria Timisoara eu sunt pe primul loc, Gheorghe Ciuhandu pe al doilea!

Robu nu regreta episodul „Catelus cu parul cret”

Presedintele PNL Timis a spus ca nu regreta momentul in care a facut analiza literara a poeziei „Catelus cu parul cret” si spune ca informatia a fost distorsionata.

Daca s-ar dori o abordare serioasa a subiectului si onesta, dar refuz pentru ca atunci s-a scris total in dezacord cu realitatea. Dumneavoastra stiti bine ca era o discutie cu dumneavoastra  si a reiesit aceasta analiza. Nu dumneavoastra scrieti asa, vine cineva, un sef, si va schimba totul„, a spus, enervat Robu.

CITESTE SI: Drama copilariei senatorului Nicolae Robu: poezia Catelus cu parul cret! Liberalul face o analiza literara si morala pe marginea versurilor!

CITESTE SI: Fostul lider PNL Timis, Ovidiu Draganescu: Robu trebuie sa uite momentul cu „Catelus cu parul cret“

Exit mobile version