Opinia Timisoarei

Nicolae Robu nu crede ca va fi dat in judecata de PDL. Democrat-liberalii spun ca nu renunta la proces

TIMISOARA. Liberalul Nicolae Robu este convins ca rivalii sai de la PDL nu il vor da in judecata in urma unor declaratii de-ale sale de la televiziunea publica. In replica, cei de la PDL spun ca nu au renuntat la demersul lor.

Intrebat daca a primit citatia la proces din partea PDL Timis, senatorul Nicolae Robu a raspuns: „Cred ca si-au dat seama si ca au glumit”.

In replica, cei de la PDL spun ca demersul lor este inca in lucru si ca nu vor renunta la el. „Domnul Robu sa fie convins ca va primi citatie din partea PDL timis. Spre deosebire de domnia sa nu facem declaratii politice, asa cum s-a scuzat el vizavi de declaratiile sale de la televiziunea publica”, a declarat Oana Gaita, purtatorul de cuvant al PDL Timis.

Nicolae Robu a declarat, imediat dupa ce a aflat ca PDL il va da in judecata ca el a facut doar o… „declaratie politica”  la televiziune si ca nu vede care e motivul pentru care urmeaza sa fie dat in judecata.

PDL Timis a anuntat, recent, ca urmeaza sa il actioneze in instanta pe liderul PNL Timis, Nicolae Robu in urma unor declaratii facute intr-o emisiune la TVR.  Robu declara ca PDL si-a finantat campania electorala cu bani proveniti din spagile de la vami. PDL anunta, totodata, ca ii va cere presedintelui PNL Timis daune morale cat sa acopere cheltuielile democrat – liberalilor in urmatoarea campanie electorala.

Exit mobile version