Opinia Timisoarei

Nicolae Robu nu a rezolvat inca situatia stadionului pentru echipa de rugby. Vezi care sunt ultimele variante propuse de primar!

In urma cu un an, cand au castigat titlul de campioni, primarul le-a promis rugbystilor stadionul CFR, dar trecerea RCM-ului la Gara Mare nu s-a putut realiza. Acum, galben-albastrii sunt la un pas de un alt titlu, iar primarul cauta variante.

 

Chiar daca terenul apartine Primariei, mijloacele fixe sunt in proprietatea SC CFR Infrastructura, iar interventiile facute de Robu catre ministrii transporturilor, care s-au succedat in ultimul timp, pentru cedarea acestora catre Primarie nu au avut sorti de izbanda.

Primarul a propus de curand chiar si cumpararea acestora: „Am discutat cu ministrul transporturilor, Ramona Manescu, va face tot ce ii va sta in putinta sa convinga CFR Infrastructura pentru vanzarea constructiilor stadionului CFR catre Primarie”.

In cazul in care nici acest demers nu va reusi, Robu mai are o varianta: reamenajarea vechiului teren de rugby din apropierea stadionului Dan Paltinisanu.

„Am vizitat locatia unde a fost candva teren de rugby pentru ca am descoperit ca terenul de acolo e al primariei, iar acea structura de beton unde s-a intentionat sa se construiasca tribuna e a Electrometalului. Vrem sa cumparam si acea locatie a Electrometalului. Aceasta nu este insa o solutie de termen mediu si lung. Solutia e stadionul CFR si va aparea si o alta solutie cand vom finaliza constructia noului stadion. Atunci se va putea pune problema ca stadionul sa fie dedicat si pentru alte scopuri, inclusiv rugby. Noul stadion va fi construit in aceeasi zona din vecinatatea stadionului Dan Paltinisanu, unde sunt acum vestiarele de la veciul teren de rugby”, a mai spus Robu.

Exit mobile version