Opinia Timisoarei

Nicolae Robu ne asigura: parcarile noi care se amenajeaza intre blocurile din Timisoara vor fi fara plata

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu ii linisteste pe timisorenii din cartierele in care se efectueaza lucrari de modernizare: locurile de parcare noi vor fi fara TimPark.

Numai in cartierul Soarelui au fost amenajate cateva zeci de locuri de parcare, iar soferii care locuiesc in zona se tem ca le vor fi percepute taxe de parcare. Primarul Timisoarei lamureste insa problema.

„Eu spun mereu ca Timisoara are nevoie de mii si mii de locuri de parcare. Si noi trebuie sa intelegem lucrul acesta si sa nu mai tot comentam la orice deranj, la orice interventie care se face, pentru ca peste tot unde am reusit sa facem amenajarile, si va dau exemplu 3 strazi din cartierul Soarelui unde lucrarile sunt finalizate, toata lumea este incantata ca nu mai stie ce e ala noroi si ce e ala praf. Omul isi lasa masina civilizat, pe un loc marcat, delimitat, fara bani. Vreau sa punctez lucrul acesta pentru ca, mai nou, masina de zvonuri a nu stiu cui lanseaza ideea ca, de fapt, dupa aceste amenajari pe care le facem in cartiere vom lua taxa pe locuri de parcare. Nici vorba de asa ceva. Sunt parcari publice gratuite si asa vor ramane”, da asigurari primarul Nicolae Robu.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version