Opinia Timisoarei

Nicolae Robu, mesaj in dimineata de dupa alegerile pierdute: Doar timpul va aseza lucrurile la locul lor. Fie ca Timisoara sa aiba un viitor fericit

TIMISOARA. Dupa ce a fost invins in alegerile locale pentru Primaria Timisoara si si-a recunoscut infrangerea la scurt timp dupa inchiderea urnelor, Nicolae Robu a transmis un scurt mesaj pe pagina sa de Facebook, luni dimineata.

CITESTE SI: Sarbatoare in Piata Victoriei la Timisoara. Dominic Fritz, noul primar: Timisoara a infaptuit o noua revolutie 

SUNT MÂNDRU DE CE-AM LĂSAT ÎN URMA MEA, ATÂT LA UPT, CÂT ȘI LA PRIMĂRIE! DOAR TIMPUL VA AȘEZA LUCRURILE LA LOCUL LOR, ÎN MOD CORECT!
Mulțumesc timișorenilor care astăzi m-au votat!
Mulțumesc colegilor din Primărie veniți în instituție o dată cu mine sau după, tineri valoroși, cu care, alături de foarte puțini moșteniți -din păcate, cu foarte puțini!-, am făcut toate lucrurile care au schimbat radical orașul, de care beneficiază în egală măsură cei ce m-au votat și cei ce nu m-au votat, lucruri cu care mă mândresc și mă voi mândri mereu! De oricâtă calomnie voi beneficia în continuare -și știu bine că voi beneficia!-, eu, ca idealist ce sunt, voi rămâne nu fericit, ci extrem de fericit pentru ce-am făcut pentru orașul meu!
Mulțumesc, de asemenea, colegilor din PNL, cu care chiar am făcut echipă foarte bună!
Fie ca Timișoara să aibă un viitor fericit!„, a scris Nicolae Robu.

Exit mobile version