Opinia Timisoarei

Nicolae Robu: Ma oripileaza cladirea Modex, este o rusine pentru Timisoara!

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu este oripilat de felul in care arata una dintre cele mai mari cladiri din centrul Timisoarei. Este vorba de Modex care, potrivit edilului, ”este o rusine pentru Timisoara”.

Nicolae Robu spune ca acest imobil ar putea fi ingrijit si ca asa cum arata acum, se vede cu ochiul liber ca necesita reabilitare.

Dupa ce am pus in valoare cladirile din centrul orasului,  nu ma refer la starea acestor cladiri care toate necesita reabilitare, ci ma refer la stilul arhitectonic, ma oripileaza cladirea Modex. Este o proprietate privata si nu imi permit sa vorbesc de demolarea ei. Respect proprietatea privata, dar cer proprietarilor ca macar sa ingrijeasca aceasta cladire pentru ca asa cum arata acum, ea reprezinta o rusine pentru Timisoara”, a spus Robu.

Primarul a facut un apel public la proprietarii cladirii sa ii prezinte in scurt timp un plan de renovare a imobilului.

Proprietarii sa apeleze la arhitecti care sa faca un proiect de reabilitare si apoi sa treaca la reabilitarea ei pentru ca arata foarte rau asa cum este acum. Arata a paragina. Exista variante, ii vom notifica. Dupa aceasta interventie mediatica a mea, ii vom notifica pe proprietari. Ceea ce fac eu acum este o interventie pentru Timisoara nu impotriva cuiva. Daca nu se vine la Primarie cu un desfasurator al operatiilor de interventie a cladirii, dupa notificare vor urma amenzi”, a mai spus Robu.

Edilul a spis ca isi doreste ca aceasta cladire sa fie cel putin la fel de frumoasa ca cele din zona centrala a orasului.

Exit mobile version