Opinia Timisoarei

Nicolae Robu le ‘ia painea de la gura’ cantaretilor de pe strazile din Timisoara. Show total. Video

TIMISOARA. Spectacol in centrul istoric al Timisoarei, vineri seara. Unul dintre cantaretii care castiga cate un banut de la trecatori bucurandu-i cu melodiile sale din repertoriul national a avut parte de o surpriza uriasa.

CITESTE SI: Se pun noi semafoare in Timisoara sau se desfiinteaza treceri de pietoni. Ultimul plan al primarului Nicolae Robu pentru fluidizarea traficului in oras 

Cu chitara in mana, omul canta pe strada Vasile Alecsandri, chiar la intrarea in Piata Unirii, cand si-a facut aparitia primarul Nicolae Robu,  din cladirea de peste drum in care e sediul PNL.

Edilul l-a ascultat pret de cateva clipe interpretand piesa Mugur de fluier a celor de la Phoenix, cand i s-a facut pofta de o interpretare. A mers glont la interpret, i-a smuls chitara si s-a pus el insusi pe cantat.

CITESTE SI: Vaporasele de 2 milioane de euro, cumparate degeaba la Timisoara. Ministerul Transporturilor face acuzatii grave. Nicolae Robu, complet depasit de situatie 

Intr-o maniera usor nervoasa, Nicolae Robu a oferit cateva momente de spectacol celor care treceau prin zona, intr-un duo cu menestrelul.

Reprezentatia s-a incheiat in aplauzele celor cativa spectatori ad-hoc.

Stau marturie imaginile de mai jos, care nu mai au nevoie de niciun comentariu.

UPDATE: Nicolae Robu a mai sustinut un minirecital pe strada Alba Iulia.

Exit mobile version