Opinia Timisoarei

Nicolae Robu, lamuriri destre ‘Trotuariada’, la Timisoara: Vom amenaja trotuarele din centru cu placi mari de pavaj, asfalt va fi pe celelalte. Harta

TIMISOARA. Dupa ce muncitorii care au inceput lucrul in zona Michelangelo au dezvaluit pentru opiniatimisoarei.ro ca pe trotuarele ramase de izbeliste luni in sir, in intreg centrul orasului, cel mai probabil se va turna un strat de asfalt, si nu vor fi pavate, primarul Nicolae Robu vine cu precizari.

CITESTE SI: In sfarsit, a inceput repararea trotuarelor la Timisoara. In cat timp scapam de cosmarul noroaielor. Foto si video 

Acesta sustine chiar ca pe mai multe tronsoane se lucreaza deja la reabilitarea trotuarelor.

„Cei care au furnizat pavajele sunt si montatorii. Pe bulevardul Revolutiei, apoi pe Martin Luther, de la Podul Decebal pe Bulevardul Revolutiei, pe Proclamatia de la Timisoara pana la Piata Sf. Gheorghe, in continuare pe Martin Luther, pe strada Hector, pe Michelangelo, pe Bratianu, mergem pe Michelangelo pana la pod. In partea cealalta se merge pana in zona Miu-Modex, pe Bulevardul 20 decembrie, pe Regele Ferdinand, pe C.D. Loga pana la CJ, pe Mihai Eminescu, pe reteaua de strazi de langa Loga si Eminescu, in spatele Postei Mari si pe Regele Ferdinand pana la Spitalul de Copii si Podul Maria. Pe acest areal vom avea trotuare superbe realizate cu placi mari. Nu stiu sa spun cati kilometri de trotuare s-au facut”, a spus Robu.

Ba mai mult, el ii contrazice pe muncitorii de pe Michelangelo si spune ca asfaltari se vor face doar pe trotuarele degradate din afara zonei centrale.

„Nu era vorba de trotuarele din zona centrala, ci la cele obisnuite, ajunse intr-o stare de degradare pronuntata. Inevitabil e mizerie. Trotuarele au fost toate sparte pentru a se duce cablurile in subteran si acum le amenajam. Exista o anumita ordine de abordare a lucrarilor. Sunt 5-7 strazi la care au inceput lucrarile acum”, a precizat primarul Nicolae Robu.

Toate trotuarele de pe strazile principale vor fi pavate, sustine edilul, iar asfalt se va pune doar pe cele din afara zonei centrale

Va reamintim, dupa luni de zile in care timisorenii au fost nevoiti sa faca slalom prin noroaie, dupa ce trotuarele au fost sparte si lasate asa de firmele de cabluri din oras, de luni, a inceput operatiunea de refacere a acestora. Muncitorii au fost impartiti in 5 echipe care lucreaza in diferite zone din centrul orasului.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version