Opinia Timisoarei

Nicolae Robu isi face ‘comando’ si va rezolva toate problemele in Timisoara prin actiuni de cercetare, nu si de ‘diversiune’

TIMISOARA. 100 de voluntari. Toti liberali. Vor forma un ‘comando’, condus de insusi liderul PNL Timis, Nicolae Robu. Vor „matura” tot orasul in actiuni de ‘cercetare’, nu insa si de ‘diversiune’, asa cum fac cei din ‘trupele speciale’, si vor cauta… nereguli. Fie ca este vorba de o groapa nou-aparuta, fie ca este vorba de un bec ars pe vreun stalp. Toate aceste probleme vor ajunge mai apoi pe masa edilului Timisoarei.

CITESTE SI: 150 de functionari publici au fost reangajati in Primaria Timisoara. Nicolae Robu: Concursurile pentru posturi nu sunt aranjate politic 

Nicolae Robu spune ca nu se poate baza pe functionari, asa ca isi face echipa de tineri voluntari liberali.

Am hotarat, ca masura care sa ma ajute sa fac fata nevoilor orasului, am creat o echipa, e in curs de constituire, de 100 de voluntari liberali, care isi asuma sa raspunda de cate 13 strazi fiecare. Si sa imi sesizeze tot ce vad in neregula pe cele 13 strazi ce le sunt arondate: iluminat, stare carosabil, trotuare, spatii verzi, locuri de joaca, tot ce este in zona. Sper ca in acest mod sa resusesc sa fac sa mearga mai bine lucrurile in oras„, a declarat Nicolae Robu.

Misiunea celor 100 de voluntari nu se va incheia odata cu sesizarea unei probleme. Ei trebuie sa urmareasca si reactia oamenilor, dupa ce problema a fost rezolvata.

Ei trebuie sa urmareasca daca apare si reactia remediativa. Aparatul nu face fata si atunci imi iau ajutor 100 de liberali care isi dedica timp. Le-am atras atentia sa nu faca gestul asta al lor doar asa, sa se vada ca au spirit liberal, pentru ca eu voi trage linia si voi vedea fiecare ce a facut„, a declarat Robu.

De ce doar liberali in aceasta echipa? Raspunsul vine chiar de la primarul Timisoarei care este si liderul PNL Timis: „Trebuie sa fie oameni care s-au inscris in echipa mea, liberalii sunt in echipa mea si este normal sa ma bazez pe ei. Oricine doreste sa puna umarul pentru binele orasului este primit, dar nu poate face parte din echipa mea din PNL Timis, daca nu e liberal„.

Si in trecut, edilul a mai apelat la tineri din organizatie care sa-i monitorizeze cu tabletele activitatea muncitorilor pe santierul de la Michelangelo.

Exit mobile version