Opinia Timisoarei

Nicolae Robu: Ii rog pe concitadinii olteni sa faca dovada ca s-a prins de ei spiritul mai molcom al Timisoarei

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu a reactionat, dupa ce in spatiul public au aparut critici virulente la adresa caricaturistului timisorean Stefan Popa Popa’s care a spus la un post de televiziune ca ”Timisoara s-a umplut de toate ciurucurile din Oltenia”.

CITESTE SI: S-a turnat asfaltul si la Dealul Liliecilor. Cand se deschide Lotul 4 din Autostrada Lugoj – Deva. Foto 

Dl. Stefan Popa Popa’s este un artist genial. Artistii geniali au, cateodata, iesiri nepotrivite. A nu se uita ce lucruri urate a spus dl Stefan Popa Popa’s despre mine, la un moment, cand nu ne prea cunosteam personal. Nu am avut niciodata pretentia sa-si ceara scuze si nici n-o sa am. E istorie! Dar, am spus mereu -si rog a se intelege asta-: Popa’s e Popa’s si Timisoara are enorm de castigat din faptul ca el este cetatean al Timisoarei, cetatean de onoare al Timisoarei, ambasador cultural al Timisoarei”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Edilul are si un mesaj pentru olteni carora le spune ”sa faca dovada ca s-a prins de ei spiritul mai molcom” al Timisoarei.

Ii rog pe concitadinii olteni sa faca dovada ca s-a prins de ei spiritul mai molcom al locului si sa-si pastreze calmul. Sunt convins ca intr-o zi, maestrul Popa’s va gasi prilej sa vorbeasca de bine olteni pe care-i cunoaste ca oameni excelenti si ca va drege elegant afirmatia nepotrivita facuta, probabil, presupun, la suparari cauzate de ceva persoane concrete, nicidecum de olteni in bloc”, mai scris Nicolae Robu.

Nicolae Robu mai spune ca personal ii pretuieste pe cetatenii Timisoarei, indiferent de unde provin ei.

Pozitia lui Nicolae Robu vine dupa ce in urma declaratiilor lui Stefan Popa Popa’s au aparut reactii negative. Primarii din Slatina si Targu Jiu au cerut retragerea titlului de cetatean de onoare acordat caricaturistului, iar presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor a solicitat retragerea titlului de Ambasador Cultural al Timisoarei.

Exit mobile version