Opinia Timisoarei

Nicolae Robu ii raspunde lui Horia Cristian: Ma trag dintr-o familie de tarani. Sa vedeti cum relationez cu portarul, cu femeia de serviciu de la rectorat…

Nicolae Robu

TIMISOARA. Ne indeamna sa stam la panda sa vedem cum sta de vorba cu portarul si cu femeia de serviciu sau cu ingrijitoarea de la cantina ca sa ne convinga ca poate vorbi de la egal la egal cu orice categorie sociala.  Aceasta dupa ce colegul sau de partid, deputatul Horia Cristian a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro ca seful sau de partid, senatorul Nicolae Robu,  „are o problema in a relationa cu cetatenii”.

Senatorul Nicolae Robu, presedintele PNL Timis a recunoscut totusi ca Horia Cristian  are dreptate, dar a cautat un alt tip de explicatie pentru cele spuse de colegul sau  si a numit o…alta categorie de oameni cu care nu poate avea defel un dialog.

„Nu stiu daca este un handicap al meu, dar cu unii oameni am o dificultate de a relationa. S-a pomenit acolo despre cartierul Kuncz. Cu acei oameni, din Kuncz recunosc ca am o problema de a relationa pentru ca am fost la ei si mi-au cerut sa le dau si eu ca altii. Am o imposibilitate de a relationa cu acesti oameni. Cum sa am o dificultate de a relationa cu oamenii? Ma trag dintr-o familie de tarani”, a declarat Nicolae Robu.

Presedintele PNL Timis a spus si care este categoria de oameni pe care conteaza sa ii dea votul pentru fotoliul de primar al Timisoarei anul viitor, la alegeri. „Eu contez pe ceilalti cetateni care nu obisnuiesc astfel de practici. Stati la panda sa vedeti cand intru in Politehnica sa vedeti cum relationez cu portarul, cu femeia de serviciu”, a mai spus Nicolae Robu.

Exit mobile version