Opinia Timisoarei

Nicolae Robu ii numeste isterici pe timisorenii nemultumiti de taierea pomilor. Promite ca planteaza ‘copaci crescuti bine’ in locul celor scosi din pamant

TIMISOARA. Primarul Timisoarei reactioneaza din nou, tot pe Facebook, la acuzele facute de timisorenii nemultumiti ca in oras sunt taiati tot mai multi copaci, intre care si arbori sanatosi. Oamenii il acuza pe primar de un „masacru ecologic” si spun ca nu este normal sa taie pomi ca sa amenajeze locuri de parcare.

Pe de alta parte, primarul a explicat ca in locul modernizarii nu pot sta copacii, iar ca unii dintre acestia au depasit deja durata de viata. Explicatii au fost multe, insa oamenii sunt tot mai nemultumiti.

Vineri seara, edilul le-a scris un nou mesaj fanilor de pe reteaua de socializare, in care i-a numit isterici si manipulatori pe cei nemultumiti. Mai mult decat atat, Nicolae Robu ii asigura ca nu va planta puieti in locul celor taiati, ci „copaci crescuti bine”.

Redam in intregime mesajul primarului Nicolae Robu:

„NU VA LASATI INTOXICATI SI MANIPULATI !
Dragi vecini din Cartierul Soarelui,
Dragi timisoreni, in general,
In ultimele zile, s-a creat o adevarata isterie pe tema taierii unor copaci. Da, am taiat un numar de copaci si voi mai taia daca va fi cazul si, cel mai probabil, va fi! Dar voi planta mult mai multi decati voi taia! Si nu voi planta puieti, asa cum acuza cei ce reactioneaza isteric, nefiind capabili sa inteleaga ca Timisoara are nevoie de modernizare si neputand sa-si imagineze ca mai exista pe lume si oameni responsabili si de buna credinta, care chiar vor sa faca lucruri bune pt urbea si concitadinii lor. Voi planta copaci deja crescuti bine si asta se va intampla cat de curand in premiera in Cartierul Soarelui. Acest cartier va fi primul amenajat exemplar, iar dupa el urmeaza toate celelalte! Vom face Timisoara functionala si mult mai frumoasa, cu mult mai mult spatiu verde si mult mai multi copaci decat in prezent! Pentru a ne fi si mai drag sa traim in ea! Garantez asta!”.

CITESTE SI: A-nceput ‘masacrul’ copacilor in Piata Libertatii din Timisoara. Nicolae Robu: Unii arbori sunt iesiti din durata de viata. FOTO!

Exit mobile version