Opinia Timisoarei

Nicolae Robu dezvaluie cand se va deschide in sfarsit circulatia peste podul Michelangelo si viitorul pasaj subteran

UPDATE: La orele dupa-amiezii pe santierul de la Michelangelo, muncitorii nu mai pridideau cu treaba. Unii se ocupau de turnarea ultimului strat de asfalt, cel de uzura, in vreme ce altii lucrau la plantarea gazonului.

Totul sub atenta supraveghere a celor trei sefi de directii si societati din Primaria Timisoara: Adrian Bere de la Directia de Mediu, Andrei Dragila de la Horticola si Culita Chis de la Directia Tehnica.Acestia puteau fi vazuti alergand printre echipele de muncitori si dand indicatii pe un ton imperativ pentru ca lucratorii sa incheie cat mai grabnic ultimele „operatiuni” de pe santier.

Vezi mai jos foto proaspete cu turnarea ultimului strat de asfalt pe Michelangelo!

_______________

TIMISOARA. Muncitorii care lucreaza pe santierul de la Michelangelo trag de zor sa finalizeze lucrarile la suprafata. Primarul Nicolae Robu a anuntat, in sedinta de consiliu local de viner

i, ca se lucreaza de zor pe santierele orasului.

„Saptamana viitoare se va deschide Michelangelo. Si nu se va deschide fara sa se lucreze. S-a lucrat in Timisoara cum nu s-a lucrat niciodata. Sunt zeci si zeci de obiective realizate. De santiere pot vorbi eu in cunostinta de cauza, poate vorbi Dan Diaconu in cunostinta de cauza. (…) De cand sa va arat pot sa va arat 100 de km de carosabil si zeci si zeci de proiecte, vine imediat raportul de 2 ani”, le-a spus Nicolae Robu consilierilor locali adunati vineri dimineata in Sala de Consiliu a primariei, sedinta organizata pentru schimbarea viceprimarului.

Muncitorii au reusit sa puna deja o buna parte din balustrade, dar si gazonul, asa ca saptamana viitoare, se va putea da drumul circulatiei la Michelangelo, pe axa nord-sud.

Exit mobile version