Opinia Timisoarei

Nicolae Robu despre semafoarele pornite in intersectia de la Marasti, din Timisoara, injurate de soferi: Vom continua experimentul si in zilele lucratoare. Eu voi decide

TIMISOARA. Semafoarele din turbogiratia de la Marasti au pornit sambata si la scurt timp, desi zi de weekend, au aparut si primele cozi si blocaje in trafic, pe strazile care duc in sensul giratoriu.

CITESTE SI: Atentie, soferi, au pornit semafoarele in intersectia de la Marasti, in Timisoara. Cum se circula? 

Un ciclu complet, de la rosu la verde, este acum de 95 de secunde, insa, in functie de valorile de trafic, il vom ajusta. Tocmai de aceea am pornit semaforizarea in weekend pentru ca soferii sa se obisnuiasca treptat si vom proceda la reglaje in perioada urmatoare. Pana acum s-a circulat fara probleme, iar masura a fost luata pentru siguranta, atat a pietonilor, cat si a soferilor„, explicau sambata pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Primariei Timisoara.

Cand s-au trezit sambata stand la cozi sa patrunda in Marasti, soferii au inceput sa isi arate nemultumirea pe retelele de socializare unde au sustinut ca, dupa ce s-au bucurat de largirea intersectiei si de felul in care se circula, acum se vad nevoiti sa reclame deczia primariei de a o semaforiza.

Dupa cateva ore, primarul Nicolae Nicolae Robu a reactionat pe pagina sa de Facebook.

ASTĂZI, 15.09.2018, ÎN INTERSECȚIA MĂRĂȘTI, A ÎNCEPUT EXPERIMENTAREA SEMAFORIZĂRII.

Personal, sunt foarte mulțumit de cum a funcționat turbogirația pe parcursul acestei săptămâni, dar, specialiștii susțin că semaforizat va fi și mai bine. Mărturisesc că am îndoieli, deși ei prezintă simulări favorabile punctului lor de vedere. Din perspectiva mea, doar situația din teren contează! Vom continua experimentul și în zile lucrătoare și apoi vom decide. Mai bine zis, eu voi decide!„, a notat Nicolae Robu pe Facebook.

Asadar, ramane de vazut daca pana la urma edilul va hotari oprirea sau nu a semafoarelor din Marasti.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version