Opinia Timisoarei

Nicolae Robu despre demisia lui Dan Popa: ‘Cum sa demisioneze? Nici vorba!’

TMISOARA. Co-presedintele PNL Timis, Dan Popa a anuntat chiar inaintea alegerilor locale din 5 iunie ca daca partidul din care face parte nu va impune presedintele la Consiliul Judetean Timis el isi va da demisia din functia politica. Nu s-a intamplat acest lucru, desi PNL a pierdut functia vizata.

Mai mult decat atat, celalalt co=presedinte al PNL timis, Nicolae Robu nu vede motivele pentru care Dan Popa ar demisiona si spune ca acesta asigura in continuare conducerea bicefala a partidului la nivel de judet.

Vreau sa va asigur ca in filiala Timis a PNL a fost si este in continuare o conducere bicefala exemplara. Ar fi fost bine ca si in alte filiale sa existe la fel o colaborare. A fost o anumita presiune aparuta prin aducerea aminte a unui lucru pe care dumneavoastra (presa- n.r.) sustineti ca l-a spus colegul Dan Popa, . E dreptul dumneavoastra sa vorbiti despre asta, dar ce vreau eu sa spun este ca Dan Popa a muncit enorm la aceasta campanie si nu are ce sa isi reproseze si nimeni nu are ce sa ii reproseze pentru rezultatele sub ceea ce ne-am propus noi. Nu o sa le consider niciodata execrabile. Pana una alta am castigat Primaria Timisoara de o maniera categorica, zdrobitoare si asta a facut-o PNL. Nu se mai poate vorbi de PSD sau USL. Am avut 15% in plus la voturi fata de partid. Cum sa demisioneze? Nici vorba! Am spus ca a muncit si a facut tot ce putea face din postura de copresedinte. De ce sa demisioneze, sa le dea satisfactie unora sau altora? Sa demisioneze toti cei care se cearta intre ei„, a spus Nicolae Robu.

PNL nu a facut nicio propunere pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis si nici pentru cele doua functii de vicepresedinti.

Exit mobile version