Opinia Timisoarei

Nicolae Robu despre bilele metalice din Piata Libertatii si Sfantul Gheorghe, la Timisoara: Am inteles ca a fost o disfunctie!

TIMISOARA. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu spune ca in proiect, in Piata Libertatii si Piata Sfantul Gheorghe, acolo unde au fost montate bile metalice pe langa liniile de tramvai, e prevazut si acces pentru ambulante sau masini de pompieri. Aceasta dupa ce ieri a iesit la iveala ca interventiile de urgenta in zona nu pot fi facute fara blocarea circulatiei, tocmai din pricina ornamentelor in forma de bila care s-au instalat acolo in scop… estetic si pentru a impiedica intrarea autoturismelor.

Am inteles ca a fost o disfunctie. Nu stiu sa va spun, sunt niste norme. Daca au avut scapari in proiect, evident ca se impune o revizuire, sa se intervina asa cum prevede legea. Evident ca in proiect sunt locuri de acces pentru ambulante si pompieri”, a declarat Nicolae Robu.

Reactia primarului vine dupa ce in cursul zilei de joi un batran care locuieste in Piata Sfantul Gheorghe si care a suferit un atac cardio-respirator a avut nevoie de interventia unui echipaj SMURD. Numai ca paramedicii sostiti la fata locului nu au avut unde sa parcheze masina, decat pe linia de tramvai, blocand astfel circulatia mijloacelor de transport in comun.

Nu mai putin de sase tramvaie au asteptat minute in sir pana cand medicii ar reusit sa ii acorde primul ajutor batranului si apoi sa il preia pentru a-l transporta la spital.

CITESTE SI: Bilele lui Nicolae Robu au blocat traficul in centrul Timisoarei! In ce situatie au pus un echipaj SMURD aflat in misiune? FOTO!

Exit mobile version