Opinia Timisoarei

Nicolae Robu, candidatul PNL la Primaria Timisoara: ‘Voi elimina taxa pe parcare rezidentiala in prima sedinta de Consiliu Local din mandat’ (P)

Nicolae Robu, candidatul din partea PNL la Primăria Timișoara, va scoate taxa pe parcare rezidențială în prima ședință de Consiliu Local. Măsura face parte din programul pe patru ani al lui Robu, program ce prevede reducerea taxelor locale și un nivel de fiscalitate redus.

Candidatul PNL în alegerile pentru Primăria Timișoarei, Nicolae Robu, a declarat: „Garantez că la prima ședință de Consiliu Local voi supune la vot eliminarea taxei pe locurile de parcare în regim rezidențial. Am creat mii de locuri de parcare rezidențială în oraș, dar nu am pus nicio taxă pe ele, pentru că eu consider că timișorenii, contribuabili oricum, merită să beneficieze de ele în mod gratuit și, în general, să nu fie împovărați cu taxe peste taxe”.

În mandatele anterioare la Primăria Timișoara, Nicolae Robu a creat peste 8.000 de locuri de parcare în oraș, indicate concret, pe străzi, cu ocazia diverselor raportări făcute.

Pentru următorii patru ani, Nicolae Robu are în plan reducerea taxelor locale, măsură ce va ajuta afacerile locale și va dezvolta economia locală a orașului.

Exit mobile version