Opinia Timisoarei

Nicolae Robu, candidat la Primaria Timisoara, internat de urgenta la Clinica de Cardiologie de la Padurea Verde. Ar putea fi operat

UPDATE: La Timisoara este asteptat sa vina un specialist cardiolog de la Viena. Este vorba de medicul Gunter Laufer, un chirurg austriac faimos pentru reusitele sale in ceea ce priveste interventiile pe cord deschis.

Medicii timisoreni i-au cerut ajutorul profesorului vienez care va veni la Institutul de Boli Cardio-vasculare de la Padurea Verde pentru a-l consulta pe Nicolae Robu.

Dupa efectuarea investigatiilor, acesta va pune la randul sau un diagnostic si va aprecia daca se impune o operatie de by-pass sau doar montarea unor stenturi.

Vom reveni cu detalii!

________________________________

Dan Diaconu, seful de campanie, pe Timisoara, al PNL a dat explicatii vizavi de internarea lui Nicolae Robu:

Domnul Nicolae Robu a fost internat in cursul acestei zile la Clinica de Cardiologie de la Padurea Verde. Internarea s-a facut pentru investigatii medicale. Maine vom cunoaste rezultatul analizelor. Ceea ce este de mentionat, cu putere, este ca in niciun moment nu s-a pus, nu se pune si nu se va pune problema unei retrageri a candidaturii, campania electorala continua cu echipa domnului Robu, pana la iesirea lui din spital. Evenimentele la care prezenta domnului Robu este iminenta au fost amanate, celelalte se vor derula conform programului.

A fost un puseu de tensiune, fara a avea o gravitate mare. Nu am cunostinta de vreo operatie, maine vom sti sigur, din partea medicilor, decizia finala. Daca aceasta va fi optiunea (operatia – n.r.), suntem convinsi ca perioada de spitalizare va fi scurta. Din discutiile cu doctorii nu s-a pus problema de intrerupere a campaniei„, a precizat Diaconu.

_____________________________________

TIMISOARA. Candidatul USL la Primaria Timisoara, Nicolae Robu, a fost internat marti la Institutul de Cardiologie Timisoara, de la Padurea Verde. Nu se stie deocamdata de ce afectiune la inima sufera si nici daca va fi sau nu operat.

Nicolae Robu s-a internat la Cardiologie marti la orele pranzului.

S-au facut raporturi preliminare si , maine, dupa raportul de garda, vom stii mai multe. Pana nu ies analizele de sange, nu vom putea stii mai mult. Este sub supraveghere medicala si vom face toate analizele premergatoare pentru a afla toate informatiile. La ora asta nu se stie exact ce are, dar domnul Nicolae Robu este in stare perfecta. Am si vorbit, se comporta normal, nu prezinta disfunctionalitati„,  a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro medicul Ranko Szuhanek, manager Institutul de Boli cardiovasculare Timisoara.

Va pot confirma ca domnul Nicolae Robu este internat la Clinica, dar nu va pot spune mai multe fara acordul dansului. Tot ce pot sa va spun este ca starea sanatatii ii permite sa candideze in continuare„, a spus pentru www.opiniatimisoarei.ro prof. dr.  Stefan Dragulescu, fost director al Institutului de Boli cardio-vasculare Timisoara si director medical al clinicii.

Deocamdata, se fac investigatii. Se va respecta decizia medicilor. Informatiile relevante pentru timisoreni vor fi comunicate in mod transparent„, a precizat pentru www.opiniatimisoarei.ro  Biroul de presa al  PNL Timis.

Exit mobile version