Opinia Timisoarei

Nicolae Robu, batut de Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca… la audienta de pe Facebook! TOPUL primarilor pe FB!

TIMISOARA. Din 40 de primari resedinta de judet + primarul Capitalei, cati exista in Romania, doar 25 au conturi pe celebra retea de socializare Facebook. Cei mai multi si le-au facut pentru a comunica cu cetatenii, insa unii dintre ei derapeaza extrem de tare pe Internet si mai mult o dau in bara decat sa comunice. Asa au aparut si postacii.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, se lauda cu cea mai mare audienta pe Facebook. Are nici mai mult nici mai putin de 2 conturi si o pagina, ceea ce este ilegal, conform politicii retelei de socializare. Robu nici macar nu apare in TOP 10 cei mai urmariti primari pe Facebook. Pe pagina are doar putin peste 3.500 de „fani”, in conditiile in care pana si primarul din micutul oras Reghin, Maria Precup, are mai multe „Like-uri”: peste 5.000.

Robu e batut chiar si de primarul din Slatina, care a ajuns in TOP 10 cei mai urmariti edili pe Facebook. Nici nu are sens sa mai facem comparatie intre Nicolae Robu si Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, apreciat de aproape 9.000 de oameni pe reteaua de socializare.

Transilvaniareporter.ro a realizat un top al celor mai urmariti primari de resedinta de judet pe Facebook.

1. Sorin Oprescu – primar Bucuresti – 46.714
2. Catalin Chereches – primar Baia-Mare – 15.000
3. Antal Árpád – primar Sfantu-Gheorghe – 11.287
4. Emil Boc – primar Cluj-Napoca – 8.900
5. Ilie Bolojan – primar Oradea – 6.695
6. Gabriel Boriga – primar Targoviste – 6.521
7. Dorin Florea – primar Targu-Mures – 5.600
8. Minel Prina – primar Slatina – 5.430
9. Iulian Badescu – primar Ploiesti – 4.564
10. Dorel Coica – primar Satu-Mare – 4.300

Potrivit transilvaniareporter insa, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, se numara printre cei mai slab urmariti primari de resedinta de judet din tara, alaturi de primarul din Zalau, cel din Tulcea, cel din Galati, Calarasi, Piatra-Neamt, Arad, Brasov, Botosani, Giurgiu, Alexandria, Deva, Buzau, Craiova si Bacau.

CITESTE SI: Nicolae Robu si Facebook-ul, o CACEALMA! Primarul Timisoarei, laudat de postaci inventati! Sunt nume fictive cu poze ‘personale’ furate de pe internet. Pe ei isi bazeaza ‘sondajele’ cu care le scoate ochii timisorenilor

Exit mobile version