Opinia Timisoarei

Nicolae Robu, amarat! Cine i-a stricat cadoul pe care voia sa-l faca de Craciun timisorenilor?

TIMISOARA. L-a cuprins amaraciunea, dar, din pacate, nu prea are ce face. Cadoul pe care tinea mortis sa il ofere timisorenilor de Craciun trebuie amanat. Primarul Nicolae Robu a dezvaluit ca ploile din ultima vreme il impiedica pe constructor sa deschida traficul prin pasajul subteran de la Michelangelo, asa cum si-ar fi dorit.


De altfel, Nicolae Robu anuntase in urma cu cateva saptamani ca deschiderea circulatiei in pragul sarbatorilor ar fi vrut sa fie tocmai darul sau de Craciun pentru soferii din Timisoara.
N-a fost sa fie insa.

Perioada de 2 saptamani de ploaie aproape continua ne-a creat probleme.Sansele sa deschidem acum circulatia subterana la Michelangelo s-au naruit, pentru ca acel beton, reprezentand fundatia, gros de 60-80 de cm, nu a putut ajunge suficient de uscat pentru a se putea realiza pe el hidroizolatia. De lucru mai este foarte, foarte putin, numai ca noi trebuie sa respectam cerintele tehnologice si, prin urmare, trebuie sa mai asteptam. Nu stiu cum va fi iarna, daca se va prinde o persoada mai lunga de vreme buna, cel putin o saptamana. Mai e putin de lucru. Sunt peretii mulati care s-au facut la mare adancime, se umezeste la suprafata, nu poti sa vii cu hidroizolatia daca nu este foarte uscat„, a explicat primarul Nicolae Robu.

Exit mobile version